Ariyanaz Lahij
ام دی اف ماشین
» داخلی | شرکت ام دی اف ماشین آماده فروش برخی از ماشین آلات پر مصرف در زمینه M.D.F و تولید دکوراسیون،با قیمتی استثنائی می باشد. دورکن -P.V.C - C.N.C مکنده وغیره آماده تحویل در تهران
prev next

شرکت ام دی اف ماشین علاوه بر فروش دستگاهای مربوط به چوب و ام دی اف (دکوراسیون) آماده واردات و فروش ماشین آلات کشاورزی از جمله ماشینهای دروگر محصولات متنوع باغی و زراعی از کشورهای صاحب نام صنعت و کشاورزی نیز میباشد.

ادامه...

در رابطه با اختراعات ثبت شده و تولید انبوه ماشین آلات صنعتی

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه به ادامه همین صفحه و سایر مطالب به صفحات دیگر وب سایت و برای مشاهده تصاویر ماشین آلات مختلف به صفحه آلبوم تصاویر مراجعه نمائید.

ادامه...
statistics نرخ ارز مرجع
دلار آمريکا26,689 ریال ایران
پوند انگليس42,954 ریال ایران
یکصد ين ژاپن24,964 ریال ایران
یوان چين04,359 ریال ایران
یورو34,052 ریال ایران
clock زمان
دوشنبه، 28 مهر 1393
Greenwich21:24
Tehran00:54
Hong Kong05:24
Ankara23:24 No DST
chart   آمار
  • افراد آنلاین : 2 نفر
  • امروز : یک شنبه، 27 مهر 1393
  • بازدیدهای امروز : 17709
  • بازدید دیروز: 54580
  • بازدید هفته پیش: 140742
  • بازدید ماه پیش: 276355
  • کل بازدید ها : 595855
vote   نظرسنجی
بنظر شما کیفیت این سایت در چه حدی می باشد



خانه    |    اخبار    |    پیوندها    |    آلبوم تصاویر    |    نقشه سایت    |    تماس با ما
Copyright © 2011-14 SemiProTM. All rights reserved
Protected by SemiPro WebSite Designers
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت MDF Machine می باشد